Telefon
WhatsApp

Klima Arıza Montaj

Klima tamiri konusunda uzun yıllardır hizmet veren firmamız, yapmış olduğu tüm işlerde marka ve model ayırt etmeksizin müşterilerimizi memnun etmeyi bir numaralı hedefi haline getirmiştir.

Çeşitli sebeplerden dolayı bozulan veya tamire ihtiyacı olan klimalarınızın tamiri, en kısa sürede uzman çalışanlarımız tarafından adresinize gelerek yapılmaktadır.

Tamire ihtiyacı olan klimalarınız firmamız tarafından kısa sürede tamir edilmekte, parça değişim gibi durumlarda orijinal yedek parça değişim yapılmaktadır. Firmamız tarafından değişimi yapılan parçalar firmamızın garanti kapsamında sayılmaktadır.

Klima tamiri ile ilgili daha detaylı bilgi ve randevu için İletişim sayfamızdaki bilgilerden bizimle iletişime geçebilir İzmir'in her ilçesine aynı gün içerisinde randevu alabilirsiniz.


Bakımları düzenli olarak yapılmayan klimalarda arızalar sıklıkla görülmek ile birlikte, herhangi bir arıza durumunda kötü sonuçlara yol açabilmektedir. Bu gibi durumları önlemek için firmamız siz değerli müşterilerimize en kısa sürede ulaşarak, kaliteli hizmet vermektedir.

Başlıca,

  • Klimanız çalışmaması
  • Yeterince soğutma/ısıtma yapmaması
  • Sesli çalışması
  • Uzaktan kumandanın çalışmaması

gibi veya daha farklı arızalar ile tamire ihtiyacı olan klimalarınızın onarımları firmamız tarafından, garantili bir şekilde profesyonel olarak tamamlanmaktadır.

Siz de klimanızın arızalanması durumunda İletişim sayfamızdaki bilgilerden bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi ve randevu alabilirsiniz.

 0(530) 789 42 45
 0(232) 332 27 94